info.jpg

Info

Lasten Kirjamessut on uusi konsepti, jonka avulla tuomme esille laaja-alaisesti uutta kotimaista lastenkirjallisuutta. 

Lasten Kirjamessut järjestää Kulttuurikioski osk, joka on poliittisesti ja aatteellisesti sitoutumaton osuuskunta. Jäsenistömme koostuu elokuva-, teatteri- ja viestintäalan ammattilaisista, freelancereistä. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen toimialana on taiteellinen luominen. Kulttuurikioski aloitti kustannustoiminnan julkaisemalla kirjasarjaa Sängynaluskansa (kirjoittanut Ella Brigatti). Kulttuuurikioski osk on voittoa tavoittelematon yritys.

Lasten Kirjamessujen tapahtumajohtajana on Ella Brigatti (Kulttuurikioskin puheenjohtaja) ja markkinointipäällikkönä on Susanna Olkinuora (Mini Kustannus). 

Lasten Kirjamessuilla esitellään kotimaisia uutuuksia sekä tuodaan esille tekijöitä. Mikäli olet kustantaja, kuvittaja, kirjailija, kääntäjä tai muuten ammattimaisesti kotimaisen lastenkirjallisuuden asialla, niin ota meihin yhteyttä. 

Vuoden 2018 Lasten Kirjamessut pidetään 16.-18.marraskuuta Finlandia-talossa.

Tapahtuman suunnittelu aloitetaan keväällä 2018. Tapahtumajohtajana jatkaa Ella Brigatti, Kulttuurikioskin puheenjohtaja, ja hänelle voi osoittaa tiedsutelut tulevista Lasten Kirjamessuista. Markkinointipäällikkö Susanna Olkinuora vastaa myös kyselyihin tulevan tapahtuman yksityiskohdista. 

Tämän sivuston kuvat:  Julia Jusslin

 


LASTEN KIRJAMESSUJEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA ON

Raikastamo haluaa olla mukana nostamassa esille uutta kotimaista lastenkirjallisuutta ja tekijöitä.

Kotimainen Raikastamo tunnetaan herkullisista, lisäaineettomista luomumehuistaan. Yritys on voittanut Vuoden luomutuote-palkinnon. Raikastamo on mukana tukemassa lastenkulttuuria ja tekee yhteistyötä myös Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa saimaannorpan suojelemiseksi.

Lue lisää Raikastamosta: www.raikastamo.fi

 

LASTEN KIRJAMESSUT KIITTÄÄ SEURAAVIA TAHOJA YHTEISTYÖSTÄ: